Romský etnolekt češtiny : případová studie /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Podlahová Bořkovcová, Marie, 1977- (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Signeta, 2006.
Series:Droma ; sv. 2
Subjects:
LEADER 02851nam a22007937a 4500
001 MUB01000526750
003 CZ BrMU
005 20100526143623.0
008 070917s2006 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2014-12-05 
015 |a cnb001747233 
020 |a 80-903325-3-6 
040 |a BOD001  |b cze 
072 7 |a 811.162.3  |x Čeština  |2 Konspekt  |9 11 
080 |a (048.8)  |2 MRF 
080 |a 811.214.58  |2 MRF 
080 |a 81’27/’28  |2 MRF 
080 |a 81:39  |2 MRF 
100 1 |a Podlahová Bořkovcová, Marie,  |d 1977-  |7 jx20070911009  |4 aut 
245 1 0 |a Romský etnolekt češtiny :  |b případová studie /  |c Máša Bořkovcová. 
260 |a Praha :  |b Signeta,  |c 2006. 
300 |a 130 s. 
490 1 |a Droma ;  |v sv. 2 
650 0 7 |a čeština  |7 ph135292  |2 czenas 
650 0 7 |a variety jazyka  |7 ph126995  |2 czenas 
650 0 7 |a etnolingvistika  |7 ph120019  |2 czenas 
650 0 7 |a romština  |7 ph116055  |2 czenas 
650 0 9 |a Czech language  |2 eczenas 
650 0 9 |a variety of language  |2 eczenas 
650 0 9 |a ethnolinguistics  |2 eczenas 
650 0 9 |a Romani language  |2 eczenas 
655 7 |a studie  |7 fd133597  |2 czenas 
655 7 |a e-prezenčka  |2 CZ-BrMU 
830 0 |a Droma ;  |v sv. 2 
CAT |a CHLADILOVA  |b 02  |c 20070917  |l MUB01  |h 1157 
CAT |a PRESOVA  |b 02  |c 20071010  |l MUB01  |h 1204 
CAT |a CERVINKOVA  |b 02  |c 20071015  |l MUB01  |h 1219 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1814 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1828 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091102  |l MUB01  |h 0617 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091103  |l MUB01  |h 0134 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0156 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1840 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20091219  |l MUB01  |h 0742 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 1138 
CAT |a HONIGOVAX  |b 02  |c 20100526  |l MUB01  |h 1436 
CAT |c 20101015  |l MUB01  |h 2311 
CAT |c 20101016  |l MUB01  |h 0334 
CAT |c 20110214  |l MUB01  |h 2000 
CAT |c 20111108  |l MUB01  |h 1727 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0106 
CAT |c 20120601  |l MUB01  |h 1425 
CAT |c 20121111  |l MUB01  |h 2020 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0923 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1837 
CAT |c 20141112  |l MUB01  |h 0947 
CAT |c 20141203  |l MUB01  |h 1634 
CAT |c 20141205  |l MUB01  |h 1144 
CAT |c 20150404  |l MUB01  |h 0241 
CAT |c 20150703  |l MUB01  |h 1028 
CAT |a VACOVAX  |b 02  |c 20151016  |l MUB01  |h 1124 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151225  |l MUB01  |h 2259 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20200102  |l MUB01  |h 2358 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2327 
M54 |a 808.50 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2014-12-05 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 VYBER  |b volný výběr  |3 808.50-BOŘK1-1  |5 2570709629  |4 *  |8 20070917  |f 74  |f Měsíční  |r 00000001  |s kup 
AVA |a FIL50  |b FF  |c volný výběr  |d 808.50-BOŘK1-1  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 13  |j VYBER