Využití pupečníkové krve - Nekovářová, Petra (2007)
Nekovářová, P. Využití pupečníkové krve. Bakalářská práce, LF MU, Brno, 2007. Tato bakalářská práce podává informaci o možnostech využití pupečníkové krve. V teoretické části je vysvětleno co to jsou kmenové buňky. Je zde také podrobný popis odběru, zpracování a skladování a možnosti využití pupečníkové krve. Teoretická část bakalářské práce je zkoumána v praktické části, formou dotazníků pro těhotné ženy.