Povolování a ohlašování staveb - Ovečka, Pavel; Havlan, Petr, 1951-; Masarykova univerzita. Katedra správní vědy, správního práva a finančního práva (2007)
Vybral jsem si téma povolování a ohlašování staveb. V této práci popisuji nejdříve historii českého stavebního práva a její hlavní část rozebírá nový stavební zákon číslo 183/2006 Sb., se zaměřením na územní řízení a povolování a ohlašování staveb a jak je vnímán lidmi kteří s ním přicházejí do styku.
I have selected the following subject of my Bachelor’s thesis: Permiting and Declaring Constructions. My thesis describes the history and the present of the Czech Public Building Law and is focused especially on the Czech Public Building Act no. 183/2006 Coll. - how is it seemed between people involved into Building Regulations Approval Process and how is it used in practice.
Vedoucí práce: Petr Havlan.
Bakalářská práce (Bc.)--Masarykova univerzita, Právnická fakulta, 2007.
Keywords: stavební právo; územní plánování; building law; spatial planning; town and country planning; bakalářské práce