Reforma veřejné správy jako proces decentralizace v moderním demokratickém státě - Nováková, Markéta, 1982- (2007)
Tématem mé bakalářské práce byla reforma veřejné správy v České republice jako moderním demokratickém státě, konkrétně reforma, která proběhla v letech 2000 až 2002.