Operativně pátrací prostředky - Slovák, Vlastimil (2007)
Tématem mé práce jsou operativně pátrací prostředky a podmínky jejich použití v trestním řízení. V práci se zabývám právní úpravou těchto institutů a jejím vývojem, podmínkami používání těchto prostředků, problematikou jejich procesní využitelnosti a dodržováním ochrany lidských práv při jejich používání.