Muzikoterapie a smyčcové nástroje - Šalomounová, Lucie (2007)
Ve své prezentaci chci osvětlit problematiku smyčcových nástrojů v klinické praxi a terapii ve škole pro tělesně a mentálně postižené žáky a na psychiatrické léčebně v Jihlavě.