Rozsah přezkumné činnosti katastrálního úřadu v řízení o povolení vkladu do katastru nemovitostí - Pešlová, Lenka (2007)
Tato práce se zabývá rozsahem činností katastrálních úřadů (katastrálních pracovišť) v řízení povolení vkladu práva do katastru nemovitostí. Část této práce popisuje možnosti opravných prostředků a postupů, které účastníci řízení mohou využít pro ochranu svých práv.