Pronásledování související s příslušností k určitému pohlaví : příručka k posuzování žádostí o azyl - Pořízek, Pavel (SOZE, 2005)
Vydáno v rámci projektu "Posílení ženských práv a vnímání problematiky gender v azylovém řízení v ČR"