Optimalizace rozvoje pohybových schopností u dětí mladšího školního věku (Atletická příprava formou hry) - Maruštíková, Michaela (2007)
MARUŠTÍKOVÁ, Michaela: Optimalizace rozvoje pohybových schopností u dětí mladšího školního věku (Atletická příprava formou hry), diplomová práce. Brno, MU, 2007, 66 stran. Cílem diplomové práce bylo postihnout problematiku rozvoje pohybových schopností a optimalizovat prostředky pro jejich rozvoj u dětí mladšího školního věku. V první části diplomové práce se zabýváme teorií pohybových schopností a charakteristikou ontogenetického období mladšího školního věku. Druhou část diplomové práce tvoří soubor her a průpravných cvičení pro rozvoj pohybových schopností a rozvoj techniky jednotlivých atletických disciplín.