Právo, psychologie a zneužívání alkoholu (aktuální právně aplikační a psychologické otázky) - Černý, Michal (2007)
Práce se zabývá zneužíváním alkoholu a zejména právními a psychologickými aspekty tohoto palčivého společenského problému. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část, která se zejména zaměřuje na problematiku zneužívání alkoholu v brněnské oblasti.