Formy násilí na pracovišti (Mobbing, Bossing, Sexual Haressement) - Vondráčková, Michaela (2007)
Formy násilí na pracovišti (mobbing, bossing, sexual harassment). Podoby násilí a agrese na pracovišti, příčiny, aktivity, jimiž se uskutečňují a obrana proti nim.