Právní aspekty internetové reklamy - Malášek, Vladimír (2007)
Diplomová práce se zabývá právními aspekty internetové reklamy. Práce je rozdělena do tří částí, z nichž první se věnuje definování obecných pojmů, jako jsou npříklad internet či reklama. Druhá část je věnována regulaci veřejnoprávní, soukromoprávní i samoregulaci. V třetí části je hlavním tématem vybraná forma internetové reklamy - spam.