Operativně pátrací prostředky v trestním řízení - Parák, Martin (2007)
Tato bakalářská práce je zaměřena na použití operativně pátracích prostředků v Českém právním řádu, jako účinné zbraně v boji proti kriminalitě. Operativně pátrací prostředky a jejich zákonné využívání je v současné době jedním z pilířů boje proti organizovanému zločinu a pachatelům zvlášť závažných trestných činů. Jsou velmi důležitým článkem trestního právního řádu, kterým jsou zjišťovány a zajišťovány důkazy pro potřeby řízení před soudem.