Specifické rysy stylu recenzí v časopise Folk a Country - Kabelková, Žofie, 1983- (2007)
Bakalářská práce Specifické rysy stylu recenzí v časopise Folk a country se věnuje specifikům recenze, konkrétně recenzím hudebních nosičů v menšinovém zájmově zaměřeném periodiku. Předkládá charakteristiku útvaru recenzí, představuje jejich osobité rysy a poukazuje na ovlivnění jejich konečné podoby adresátem.