Dílo Jaroslava Hůlky a jeho recepce - Zapletalová, Jana (2007)
Dílo Jaroslava Hůlky a jeho recepce Tato bakalářská diplomová práce se zabývá především recepcí díla Jaroslava Hůlky a v návaznosti na to se snaží podat objektivní pohled na vývoj jeho poetiky. V závěru osvětluje vztah Hůlkova díla k expresionismu a proletářské literatuře.