Současné postoje střední generace v české pravopisné normě - Korotkovová, Táňa (2007)
Tato práce se zaměřuje na postoje střední generace k české pravopisné normě. Na základě dotazníků byly zjišťovány názory střední generace na zjednodušení českého pravopisu, některé konkrétní jevy, používání jazykových příruček a tvaroslovné dublety.