Invalidita a invalidní důchod - Šindlerová, Eva (2007)
Bakalářská práce na téma Invalidita a invalidní důchod se zabývá problematikou důchodového pojištění, a to v oblasti plné a částečné invalidity. Práce obsahuje nastínění českého systému důchodového pojištění, vymezení pojmu invalidita z hlediska různých vědních oborů, přičemž se zabývá především vymezením invalidity dle platné právní úpravy, práce dále obsahuje problematiku důchodového schématu a důchodové formule.