Analýza Ústřední knihovny Přírodovědecké fakulty Masarykovy univerzity v Brně - současný stav a perspektivy vývoje - Rašovský, Marek (2007)
Bakalářská diplomová práce „Analýza Ústřední knihovny Přírodovědecké fakulty Masarykovy univerzity v Brně - současný stav a perspektivy vývoje“ představuje podrobněji Ústřední knihovnu Přírodovědecké fakulty Masarykovy univerzity dva roky po jejím otevření. Popisuje prostředí knihovny, současný stav, analyzuje dokumenty spojené s fungováním knihovny a webové stránky knihovny. Hlavním úkolem práce je představení výsledků výzkumu, který v souvislosti s tvorbou této práce na Přírodovědecké fakultě mezi studenty a zaměstnanci probíhal.