Hodnocení důvěryhodnosti informací získaných na Internetu - Němcová, Hana (2007)
Diplomová práce "Hodnocení důvěryhodnosti informací získaných na Internetu" pojednává o možnostech hodnocení informací, které získáváme na Internetu. Naleznete zde také informace o správě Internetu a o problémech, které jsou s Internetem spjaty. V praktické části jsou získaná kritéria pro hodnocení aplikována na webové stránky