Krajinomalba v díle Míloslava Hégra - Tokoš, Vlastislav, 1977- (2007)
Cílem této práce je především upozornění na krajinomalbu v díle Miloslava Hégra. Analyzovat ji, hledat inspirační zdroje a jejich tvůrčí osvojení. Srovnáním obhájit kvalitu a její význam alespoň na regionální úrovni.