Zámek Chroustovice v době barokní - Švec, Jiří, 1983- (2007)
Dílo se zabývá zámeckou stavbou v Chroustovicích ve východních Čechách, třináct kilometrů východně od Chrudimi. Hlavním tématem je rozbor barokních slohových etap. Badatelský úkol se věnuje vyřešení atribucí těchto barokních úprav.