Kaple sv. Otýlie ve Vyškově malířská a štuková výzdoba - Klocová, Andrea (2007)
Zhodnocení malířské výzdoby od Jonase Drentwetta a štukové výzdoby od Baltazara Fontany v kapli sv.Otýlie v kostele Nanebevzetí Panny Marie ve Vyškově.