Význam androdidaktiky v práci lektora - Žák, Alexandr (2007)
Žák, Alexandr. Význam androdidaktiky v práci lektora. Bakalářská práce. Brno: 2007. 41stran. Práce je zdrojem informací o využití androdidaktiky a pedagogiky při výuce. Její součástí je popis didaktických forem, fází vzdělávacího procesu, principů výchovy dospělých nebo například samotná struktura lektorovy osobnosti.