Práva a povinnosti účastníků pracovněprávních vztahů - Hlavačková, Petra (2007)
Práce pojednává o právech a povinnostech účastníků pracovněprávního vztahu. Jde o rozšíření a zpřesnění tématu s ohledem na novou právní úpravu.