Přihlašování ochranných známek - Plevová, Martina (2007)
Předložená práce se zabývá přihlašováním ochranných známek a je zaměřena především na tzv. zápisné překážky. Výklad jednotlivých zápisných překážek je doprovázen judikaturou Evropského soudního dvora a správními rozhodnutími Úřadu průmyslového vlastnictví a Úřadu pro harmonizaci ve vnitřním trhu. Posledni kapitola je věnována komunitární úpravě ochranných známek.