Současná právní úprava odvolání jako řádného opravného prostředku v civilním řízení soudním - Strnadová, Eliška (2007)
Tématem mé diplomové práce je Současná právní úprava odvolání jako řádného opravného prostředku v civilním řízení soudním. Obsah práce je zaměřen na apelační princip.