Alternativní formy soužití - Pořádková, Eva (2007)
Předmětem této diplomové práce je problematika alternativních forem soužití. Je to téma, které je v současné době velmi aktuální a zároveň je to téma, které se týká nebo může týkat každého z nás. Celá práce je rozdělena do šesti kapitol, které jsou dále strukturovány.