Malířská výzdoba sálu děkanství bývalého augustiniánského kláštera ve Šternberku - Přibylová, Zuzana (2007)
Práce se zabývá malířskou výzdobou děkanského sálu bývalého augustiniánského kláštera ve Šternberku. Autorem této výmalby je Jan Kryštof Handke. Cílem práce bylo zachytit historii vzniku nástěnné malby, stručně popsat Handkeho život a jeho tvorbu pro zdejší klášter. Přičemž těžištěm práce měl být ikonografický rozbor těchto maleb.