Nutriční software - hodnocení - Pruša, Tomáš, 1980-; Brázdová, Zuzana, 1957-; Masarykova univerzita. Ústav preventivního lékařství (2007)
Práce analyzuje postavení a možnosti nutričního softwaru v České republice v současné době. První část práce se věnuje stavu, podpoře a využití tohoto typu softwaru v českém zdravotnictví. Zmíněny jsou principy eHealth, informační systémy či přehled nutričních databází. Druhá část představuje vlastnosti a možnosti vybraného českého nutričního softwaru a hodnotí jejich využití v praxi nutričního terapeuta.
The thesis analyses the current position and potential of nutrition software in the Czech Republic. The first part deals with the current state of this type of software in Czech health care, its support and efficiency. Principles of eHealth, information systems and nutrition databases are also mentioned. The following part then introduces features and options of selected types of Czech nutrition software and reviews their efficiency in a nutrition practice.
Vedoucí práce: Zuzana Brázdová
Bakalářská práce (Bc.)--Masarykova univerzita, Lékařská fakulta, 2007
Keywords: software; výživa člověka; human nutrition; human software; Software; bakalářské práce