Nutriční software - hodnocení - Pruša, Tomáš, 1980- (2007)
Práce analyzuje postavení a možnosti nutričního softwaru v České republice v současné době. První část práce se věnuje stavu, podpoře a využití tohoto typu softwaru v českém zdravotnictví. Zmíněny jsou principy eHealth, informační systémy či přehled nutričních databází. Druhá část představuje vlastnosti a možnosti vybraného českého nutričního softwaru a hodnotí jejich využití v praxi nutričního terapeuta.