Fermatova čísla - Svačina, Pavel (2007)
Fermatova cisla, Fermatova prvocisla, testy na prvociselnost, zaklady teorie cisel, kongruence, Fermatova veta, Eulerova veta primitivni koren, pseudoprvocislo.