Výuka výživy na základních školách - Čechová, Dagmar; Masarykova univerzita. Pedagogická fakulta (2007)
Ve své rigorózní práci "Výuka výživy na základních školách" jsem chtěla ukázat, že výživa a výuka o ni nemusí být pouze nudna záležitost, ale že může být velmi zajímavá a hlavně může mít ucelenou koncepci.
In my rigorous work called "Teaching Healthy Diet at Primary Schools", I wanted to point at the importance of healthy diet and its teaching. It doesn’t have to be a boring matter, but it could be interesting and mainly, it could be coherent.
Rigorózní práce (PhDr.)--Masarykova univerzita, Pedagogická fakulta, 2007.
Keywords: občanská výchova; racionální výživa; rodinná výchova; vzdělávací programy; základní školy; zdravý životní styl; civics; educational programs; elementary schools; family education; healthy lifestyle; rational nutrition; rigorózní práce