Vliv nárazovitého větru na provoz na letišti Brno-Tuřany

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Šimek, Michal (Dissertant)
Other Authors: Krška, Karel, 1938- (Thesis advisor)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: 1999
Subjects:
Cover Image
LEADER 03053ntm a22007697a 4500
001 MUB01000512527
003 CZ BrMU
005 20200809141431.0
008 070730s1999 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2014-04-16 
040 |a BOD004  |b cze 
041 0 |a cze  |b eng 
072 7 |a 551  |x Geologie. Meteorologie. Klimatologie  |2 Konspekt  |9 7 
080 |a 551.55  |2 MRF 
080 |a 656.71  |2 MRF 
080 |a (437.322)  |2 MRF 
080 |a (043)378.2  |2 MRF 
080 |a 551  |2 MRF 
100 1 |a Šimek, Michal  |* [absolvent PřírF MU]  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv nárazovitého větru na provoz na letišti Brno-Tuřany  |h [rukopis] /  |c Michal Šimek 
246 1 1 |a Influence of gusty wind on the traffic utilization at the airport Brno-Tuřany 
260 |c 1999 
300 |a 66 l., [13] l. příl. 
500 |a Vedoucí práce: Karel Krška. 
502 |a Diplomová práce (Mgr.)--Masarykova univerzita, Přírodovědecká fakulta, 1999. 
650 0 7 |a letiště  |7 ph122268  |2 czenas 
650 0 7 |a vítr  |7 ph127399  |2 czenas 
650 0 9 |a airports  |2 eczenas 
650 0 9 |a wind  |2 eczenas 
651 7 |a Tuřany (Brno, Česko)  |7 ge131151  |2 czenas 
651 9 |a Tuřany (Brno, Czechia)  |2 eczenas 
655 7 |a diplomové práce  |7 fd132022  |2 czenas 
655 9 |a master's theses  |2 eczenas 
700 1 |a Krška, Karel,  |d 1938-  |7 jk01063516  |4 ths 
710 2 |a Masarykova univerzita.  |b Přírodovědecká fakulta  |7 kn20010709281  |4 dgg 
CAT |a ZITTERBART  |b 02  |c 20070730  |l MUB01  |h 0756 
CAT |a ZITTERBART  |b 02  |c 20070730  |l MUB01  |h 0757 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1813 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1828 
CAT |a DRIMLOVA  |b 02  |c 20081016  |l MUB01  |h 1048 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091102  |l MUB01  |h 0612 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091103  |l MUB01  |h 0132 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0153 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1836 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20091219  |l MUB01  |h 0740 
CAT |c 20100428  |l MUB01  |h 1002 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 1134 
CAT |a HANKAX  |b 02  |c 20101208  |l MUB01  |h 1309 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0103 
CAT |c 20120610  |l MUB01  |h 1900 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0911 
CAT |c 20140416  |l MUB01  |h 1204 
CAT |a NEDOMOVAX  |b 02  |c 20140629  |l MUB01  |h 2147 
CAT |c 20151210  |l MUB01  |h 1504 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151210  |l MUB01  |h 1732 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151225  |l MUB01  |h 2251 
CAT |a KOURILOVAX  |b 02  |c 20181120  |l MUB01  |h 1634 
CAT |c 20181203  |l MUB01  |h 1004 
CAT |a FUKSOVAX  |b 02  |c 20200809  |l MUB01  |h 1414 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0925 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1915 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1127 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2014-04-16 
GEO |a 20/11/2018  |b ODESLANO 3/12/2018 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m VYSPR  |1 PRIF  |a Přírodovědecká fakulta  |2 PRFSK  |b ÚK sklad  |3 K-5478  |5 3145118865  |4 DPČ: Dipl-1439, geografie  |8 20070730  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |q 20180416  |r 00000001 
AVA |a SCI50  |b PRIF  |c ÚK sklad  |d K-5478  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j PRFSK