Malá dohoda a střední Evropa 1933-1938 cesta od velmocenských ambicí regionální bezpečnostní organizace k jejímu zániku - Stojar, Richard, 1970- (2006)
Základním cílem této studie je zmapování vztahů uvnitř malodohodové aliance v letech 1933-1938 a jejich promítnutí se do středoevropské politiky velmocí i malých států.