Normální rozložení a jeho vlastnosti - Šenk, Jaroslav (2007)
Moje bakalářská práce pojednává o normálním rozdělení a odvozených rozděleních. Cílem této práce je popsat jejich základní vlastnosti a najít vztahy mezi nimi.