Strategie rozvoje cestovního ruchu mikroregionu Litovelsko - Rakowski, Michal; Kunc, Josef, 1973-; Masarykova univerzita. Geografický ústav (2007)
Bakalářská práce se zabývá problematikou rozvoje cestovního ruchu v mikroregionu Litovelsko. Cílem práce je podat souhrnný přehled turistické nabídky mikroregionu, zhodnotit předpoklady rozvoje cestovního ruchu a navrhnout možná řešení pro jeho rozvoj. První část se krátce věnuje definování cestovního ruchu a jeho situaci v České Republice. Následuje analýza turistické nabídky mikroregionu. V závěrečné části jsou navrženy priority, cíle, projekty a aktivity týkající se rozvoje cestovního ruchu v mikroregionu.
This bachelor thesis deals with the problems of the development of tourism in the region Litovelsko. The aim of this thesis is to give an overall summary of the tourist activities on offer in the region and to assess the possibilities of the development of tourism in this region. According to this analysis the thesis will offer a suitable strategy to support the development. The first passage is devoted to the definition of tourism and the position of tourism in the Czech Republic. Further follows the analysis of tourism in the region Litovelsko. In the final part priorities, objectives, projects, and activities dealing with the development of tourism of the region Litovelsko are suggested.
Vedoucí práce: Josef Kunc.
Bakalářská práce (Bc.)--Masarykova univerzita, Přírodovědecká fakulta, 2007.
Keywords: cestovní ruch; tourism; Litovel (Česko : oblast); Litovel Region (Czechia); bakalářské práce