Systém počítačové algebry Yacas - Havránek, Aleš (2007)
Tématem této bakalářské práce je systém počítačové algebry YACAS. Představuje jeho základní funkce a ukazuje jeho využití v oblasti základních nástrojů matematické analýzy.