Integrál závislý na parametru - Hubáčková, Eliška (2007)
Práce se zabývá výkladem (Riemannova) reálného integrálu závislého na parametru. První část obsahuje definice a věty týkající se jednoduchého integrálu závislého na parametru, dále pak řešené příklady a aplikaci - jak geometrickou, tak fyzikální. Druhá část je zaměřena na nevlastní integrál závislý na parametru a to na nevlastní integrál v mezích. Opět je uvedena nejdříve teorie, pak řešené příklady a na závěr je naznačena geometrická aplikace.