Spojité nederivovatelné funkce - Havličková, Markéta (2007)
Bakalářská práce je zaměřena na konstrukci spojitých funkcí nemajících v žádném bodě derivaci. V první kapitole jsou uvedeny základní pojmy a věty matematické analýzy. Druhá kapitola je zaměřena na konkrétní příklady spojitých nederivovatelných funkcí.