Číselné řady - Herber, Pavel (2007)
Tématem této bakalářské práce jsou nekonečné číselné řady. Práce je rozdělena do dvou kapitol. V první kapitole je uvedena teorie nekonečných číselných řad, která je posléze potřebná při výpočtech příkladů v kapitole následující.