Nelineární diferenciální rovnice 1. řádu a jejich užití v ekonomii - Dubnová, Jana (2007)
Tato práce se nazývá Nelineární diferenciální rovnice 1. řádu a jejich užití v ekonomii. V prvních dvou kapitolách se věnuji teoretickému základu diferenciálních rovnic a nelineárních diferenciálních rovnic, autonomní rovnici a stabilitě řešení. Ve třetí kapitole se zabývám teorii ekonomickému růstu. Čtvrtá kapitola pak obsahuje neoklasický růstový model, Solowův model a je doplněná o pár grafů a jeden příklad.