Nové metody v kódování - Kozielková, Pavla (2007)
Tato práce je zaměřena na nové metody v kódování.V první části je popsána základní teorie kódování a v druhé Huffmanův algoritmus. Třetí část se skládá z popisu Bezztrátového kódování založeného na redistribuci pravděpodobností a z aplikací tohoto algoritmu na příkladech.