Sídliště kultury s lineární keramikou v Brně-Ivanovicích-"Dílech" - Stříšková, Jitka (2007)
Cílem mé bakalářské práce je zpracování sídliště z období kultury s lineární keramikou v Brně-Ivanovicích-"Dílech". Zabývá se vyhodnocením objektů a nálezů. V práci je popsána neobvyklá orientace domů a její příčiny