Vlčí hora u Bílence - Plšková, Lenka (2007)
Tato práce pojednává o hradisku Vlčí hora u Bílence. Na základě prostudovnaného keramického inventáře uvádí dobu pravděpodobného vzniku fortifikace. Dále se zabývá porovnáním okolních hradisek ve vzdálenosti 30 km od Bílence, na jehož základě udává předpokládanou funkci hradiště na Vlčí hoře.