Scénář fotografické výstavy "Obchodní dům A. Wenke a syn" - Skurčák, Vladimír (2007)
Hlavní náplní diplomové práce je scénář dílčí fotografické výstavy. Je součástí plánované výstavy na téma "Obchodní dům A. Wenke a syn" Městským muzeem v Jaroměři. V první části se práce zaměřuje na historii budovy Městského muzea v Jaroměři. V obecné rovině je zmíněna problematika fotografie v českých muzeích. Podrobněji jsou zmíněny zdroje čerpání výstavního materiálu - sbírkový fond Městského muzea v Jaroměři a Okresního archivu v Náchodě. V hlavní části jsou uvedeny faktory tvorby scénáře, které vedly k jeho závěrečné podobě uvedené v této práci