Rostlinné explantátové kultury a jejich využití pro studium biologie telomer - Blažíčková, Jitka (2007)
Práce se zabývá technikami rostlinných explantátových kultur, metodami transformace rostlin a detekce proteinů, které mohou být využity pro studium exprese a lokalizace telomerázy.