Lineární diferenciální rovnice 1. řádu v ekonomii - Maňáková, Daša (2007)
Cílem mé bakalářské práce je pojednání na téma diferenciální rovnice prvního řádu v ekonomii. Zaměřuje se jednak na teorii, jednak na aplikaci v ekonomii. Tu jsem popsala pomocí Walrasovkého modelu a pomocí dynamiky akumulace státního dluhu.