Cytogenetické změny v kostní dřeni u pacientů s mnohočetným myelomem - Macků, Marcela (2007)
Bakalářská práce popisuje cytogenetické změny v kostní dřeni pacientů s mnohočetným myelomem. V práci jsou popsány projevy mnohočetného myelomu, metody cytogenetické a molekulárně cytognetické analýzy a nejčastěji vyšetřované chromosómové aberace