L'indice di Lipnice (1572) - Kulifaj, Miroslav; Divizia, Paolo, 1977-; Masarykova univerzita. Ústav románských jazyků a literatur (2007)
V práci sa autor venuje taliansky písanému rukopisu z roku 1572, napísanému na zámku v Lipnici nad Sázavou. Popri samotnej edícii textu sa zaoberá spoločenským, historickými a kultúrnymi okolnosťami jeho vzniku v kontexte taliansko-českých vzhťahov v XVI. storočí
Graduation theses treat of manuscript in italian language, written in 1572 in the castle of Lipnice nad Sázavou (Czech republic). The work in adition to transcription of text contains description of historical, social and cultural conditions which anable to its genesis
Vedoucí práce: Paolo Divizia
Diplomová práce (Mgr.)--Masarykova univerzita, Filozofická fakulta, 2007
Keywords: diplomové práce; master's theses