Zdravá výživa - Velebil, Tomáš (2007)
Velebil, Tomáš. Zdravá výživa. bakalářská práce. Brno: 2007. 30s. Práce je uceleným zdrojem informací o zdravé výživě a jejího vlivu na zdraví člověka. Podrobně je zde popsán její příznivý vliv, ale i negativní dopad nesprávné výživy na lidský organismus. Klíčová slova: racionální výživa, makronutrienty, mikronutrienty, probiotika, prebiotika, synbiotika.